Business Hi-Tech

Bogdan Florea, fondator şi co-CEO, Connections Consult: România generează 70% din venituri, fiind cel mai mare contribuitor la cifra de afaceri a grupului, şi probabil va rămâne aşa în 2023 şi 2024. Estimăm afaceri de 15 mil. euro în 2023, plus 28% faţă de 2022

Bogdan Florea, fondator şi co-CEO, Connections Consult: Pe lângă România mai avem SUA şi Germania ca pieţe semnificative. Sperăm să creştem, în următorii ani, ponderea cifrei de afaceri provenită din pieţe externe.

Bogdan Florea, fondator şi co-CEO, Connections Consult: Pe lângă România mai avem SUA şi Germania ca pieţe semnificative. Sperăm să creştem, în următorii ani, ponderea cifrei de afaceri provenită din pieţe externe.

„Ne aşteptăm ca până la finalul anului să ajungem la un 450 de angajaţi la nivelul grupului Connections.“

Connections Consult, com­panie locală specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii IT, a în­chis anul 2022 cu venituri consolidate în valoare de aproximativ 11,7 mili­oa­ne de euro (58,46 mil. lei), înregis­trând o creştere de circa 48% faţă de anul precedent, a spus pentru ZF Bogdan Florea, fondator şi co-CEO al companiei. Compania specializată în intelligent automation, IT infra­struc­ture support, digital business pro­cess management şi software de­ve­lopment on demand deţine centre de livrare în România, Bulgaria şi Serbia, dar şi birouri de vânzări în SUA, Marea Britanie şi Germania.

„În 2022, România a adus apro­ximativ 70% din venituri, fiind în con­tinuare cel mai mare contribuitor la cifra de afaceri a grupului şi, pro­babil, va rămâne aşa în 2023 şi 2024. În plus, avem SUA şi Germania, ca pieţe semnificative. Şi sperăm să creş­tem, în următorii ani, ponderea cifrei de afaceri provenite din pieţe ex­terne. În perioada de raportare, Connections a înregistrat o creştere de 29% a veniturilor faţă de anul tre­cut pe fondul noilor proiecte derulate în cadrul liniilor de servicii de soft­ware şi RPA, precum şi al creşterii volumului de servicii de consultanţă software şi outsourcing oferite în ca­drul Outsourcing Support Services SRL şi Brusch Services SRL. Iar pen­tru 2023 estimăm o cifră de afaceri de 15 milioane de euro (74,67 mil. lei), din care 8 mil. euro generate doar de segmentul de software develop­ment“, a spus Bogdan Florea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO