Business Hi-Tech

Orange Business a lansat un serviciu nou de securitate cibernetică

Orange Business a lansat un serviciu nou de securitate...

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.12.2023, 00:04 82

Orange Business a lansat recent Web Application Firewall (WAF), un serviciu de securitate cibernetică pentru protecţia aplicaţiilor expuse la internet, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. WAF le oferă companiilor o modalitate accesibilă de a-şi proteja aplicaţiile web împotriva ameninţărilor cibernetice în continuă evoluţie.

„Aplicaţiile dezvoltate de companii, expuse la internet, pot fi accesate atât de către utilizatorii legitimi, cât şi de către cei maliţioşi. În cazul celor din urmă, aceste aplicaţii nu pot fi protejate, cel puţin nu în totalitate, de un firewall standard de reţea care oferă protecţie IP, mai ales când atacurile folosesc ca vector de pătrundere în reţea IP-uri sau porturi. Serviciul Web Application Firewall oferă un nivel de securitate adecvat pentru atacuri care nu vizează reţeaua, ci aplicaţiile şi serverele web. Prin această lansare, completăm portofoliul Orange Business de servicii de securitate cibernetică, un domeniu pentru care vedem o creştere constantă în ultimii ani, companiile fiind din ce în ce mai conştiente de importanţa securizării mediilor online“, a spus Laurenţiu Popescu, manager produse de securitate, Orange Business. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO