Business Hi-Tech

Răzvan Roşculeţ, director comercial, Arval România: 64% din companiile din România au implementat cel puţin un sistem de mobilitate pentru angajaţi şi 90% dintre ele au planificate investiţii în soluţii de mobilitate sustenabilă

Răzvan Roşculeţ: 
Costul utilizării aplicaţiei este integrat în acordurile comerciale pe care le avem cu companiile, iar utilizatorul final, angajatul care foloseşte autoturismul din flota companiei, nu are niciun fel de cost asociat.

Răzvan Roşculeţ: Costul utilizării aplicaţiei este integrat în acordurile comerciale pe care le avem cu companiile, iar utilizatorul final, angajatul care foloseşte autoturismul din flota companiei, nu are niciun fel de cost asociat.

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.04.2024, 12:00 119

♦ Grupul francez Arval a lansat recent pe piaţa naţională aplicaţia mobilă de car sharing dedicată companiilor - Arval Car Sharing – prin care managerii de flote pot să eficientizeze costurile cu flota şi să le ofere angajaţilor maşini pe care să le partajeze cu uşurinţă.

Aproximativ 64% dintre companiile din România au implementat cel puţin un sistem de mobilitate pentru angajaţii lor şi 90% dintre acestea au planificate investiţii sau intenţionează să investească în astfel de soluţii de mobilitate sustenabilă, arată studiul Obser­vatorul Arval pentru Mobilitate 2023, al grupului francez Arval, care oferă servicii de leasing auto operaţional – soluţii profesionale şi management al flotelor, şi care a lansat recent pe piaţa din România o aplicaţie mobilă de car sharing dedicată exclusiv companiilor.

„Piaţa are nevoie de Arval Car Sharing, lucru care reiese din toate studiile pe care le-am făcut în ultima vreme, iar noi suntem acum gata să răspundem acestei provocări. În Europa sunt deja peste 22.000 de utilizatori ai aplicaţiei, iar aşteptarea noastră este că piaţa din România va urma trendul continental”, a spus pentru ZF Răzvan Roşculeţ, director comercial al Arval România.

El a adăugat că primele oraşe vizate pentru promovarea aplicaţiei sunt oraşele mari. „Acolo unde funcţionează companiile cu flote auto de dimensiuni mai mari, şi credem că aplicaţia va fi mai populară. Însă, Arval Car Sharing (..) se pretează pentru orice fel de mediu sau flote de orice dimensiune. Nu trebuie să fii o companie cu mii de angajaţi şi zeci sau sute de maşini în flotă pentru a urmări optimizarea utilizării lor. Practic, orice partener Arval, actual sau viitor, care deţine o flotă auto, poate utiliza aplicaţia (...).”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO