Constructii & Imobiliare

Primăria Cluj-Napoca investeşte 400.000 de lei în reabilitarea unui pasaj subteran

Primăria Cluj-Napoca investeşte 400.000 de lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

28.05.2014, 15:36 187

Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reabilitare a pasajul subteran care face legătura între strada Horea şi gara CFR, investiţie de aproape 400.000 de lei (90.000 de euro).  Pasajul are şase accese în subteran, două dintre ele fiind intermediare, asigurând traficul pietonal spre staţia de tramvai. Proiectul presupune pe lângă modernizarea pasajului şi conectarea acestuia cu un alt pasaj, care este în proprietatea gării din Cluj, astfel încât clujenii să poată circula prin subteran la staţiile de autobuze şi tramvaie.

’’Vom vedea în ce măsură este posibilă montarea de scări rulante şi acces pentru persoanele cu handicap. În plus, pasajul va fi dotat cu sistem de supraveghere video’’, a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca. Termenul preconizat pentru finalizarea lucrărilor este 30 iulie 2014. Pentru executarea lucrărilor de reparaţii (construcţii, instalaţii electrice şi instalaţii sanitare) s-au încheiat contracte cu firmele Andoconstruct şi Servinstal Import Export.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO