Business Hi-Tech

easySales a ajuns la comenzi procesate de 648 mil. euro

easySales a ajuns la comenzi procesate de 648 mil. euro

Start-up-ul easySales, care a dezvoltat o platformă SaaS de management automatizat şi centralizare a activităţilor de e-commerce a ajuns, la finalul lunii septembrie, la o valoare totală a comenzilor procesate de 648 mil. euro, conform datelor companiei. „Din total, marketplace-urile au crescut la o pondere de 66%, faţă de 60% în 2021 şi 63% în 2022.

Magazinele care folosesc platforma easySales au generat automat, până în prezent, 4,38 milioane de facturi, 4,37 milioane de AWB-uri, iar numărul produselor listate pe marketplace-uri se apropie de 14 milioane. Dacă în 2021 produsele listate în alte limbi reprezentau 3% din total, în 2022 acestea au crescut la 7% iar, în prezent, ponderea este de 9%“, conform reprezentanţilor easySales.

Compania a lansat şi easySales App, o extensie a platformei, pentru a îmbunătăţi experienţa comerciantilor online. Cu funcţii precum gestionarea comenzilor, generarea etichetelor de expediere şi facturare, aplicaţia de mobil are ca ţintă să simplifice semnificativ procesele operaţionale din e-commerce. Smartit Global SRL, compania care administrează platforma easySales axată pe automatizarea şi centralizarea activităţilor de e-commerce, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 2,1 milioane lei, în creştere cu 132% faţă de 2021, conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO